Deilig å treffe henne etter nesten 2 månder! <3
Har vært en dødsgøy dag i Kongeparken! Vi har tok mange karuseller, ble kvalme, spiste mat, drakk slush, spiste poppcorn, hadde latterkrape evig mange ganger, egetelig hele tiden faktisk,  tok flere karuseller, ble litt mer kvalme, og koste oss masse! Orker ikke skrive så mye mer nå, er dødstrøtt så tror jeg snart legger meg, så slenger bare ut en haug med bilder. Kan være at dagens bilde kommer imorgen vist jeg sovner idag, haha. Jaja, vi får se. Har hvertfall vært en fantastisk dag med jentene! 

Hva har du gjort idag? ^^,
Var kjempekoslig igår! Litt kult og se hvordan mye hadde endret seg siden jeg var liten, og var på Kaptein Sabeltann show. Her er hvertfall noen bilder fra kvelden igår. Bildene er veldig mørke ogsånn, siden det var i 11 tiden på kvelden liksom, heh. :) Hva gjorde du igår ? :) 

Da stikker jeg, broren min, søskenbarna mine, tante og onkel på Kaptein Sabeltann show i dyreparken. Blir kos! Kommer sikkert mange bilder imorgen.
Ha en fin kveld allesammen! ♥

Nå er jeg barnevakt for søskenbarnet mitt, Natalie.Skal passe på henne en stund til, og senere ikveld, koslig.
Også måtte jeg bare prøve ut den nye blogg-appen, mens Natalie ser litt på tv, hoho :)
Hva gjør dere idag? :)
I hele dag har jeg vært hos bestemor og bestefar med familien. Nesten hele slekten til bestemor har vært samlet og skal være der i noen dager. Så det var kjempekoslig og treffe allesammen igenn. Her er noen bilder fra dagen. Hva har dere gjort idag ? :) 
Jeg var og jobbet på Norway Rock Festivalen idag. Stod og solgte mat og drikke fra 2 - 8, stress!  Men gøy også da, hoho. Men ja, her er noen få bilder fra dagen.. Ikke så veldig bra, men det blir sånn når man ikke har tid til og ta bilder. Bedre enn ingenting B-) 

Hva har dere gjort idag  ? :) 
Akuratt nå sitter jeg og spiser sandwich is og ser på LA Ink. Snart skal jeg ut og slikke sol, før jeg ikveld muligens skal sitte barnevakt for verdens beste søskenbarn, hihi. Men nå må jeg spise isen før den smelter helt, haha. 
Hva skal dere idag ? :) 
Ha en fin dag!  


Idag har jeg egetelig ikke gjort annet enn og sett på Glee og ryddet rommet. Nå kom Silje til meg så skal vi finne på noe gøy sammen. Her er værtfall resultatet av av rommet, hoho B-) Lite og blogge om sa du ? Jepp.. 


Hva gjør du idag ? :) 


Kom nettopp hjem fra fisketur med Silje Merete, Lise Renate og Ole Andrè. Vi satte ut garn igår, og hentet de idag. Fikk to fisk, en liten og en kjempestor B-) hoho. Nå stikker jeg bort og bader tror jeg. 
Ha en fin dag! :)
Da har jeg nettopp kommet hjem fra handletur i Kristiansand. Ble noen innkjøp som dere får se imorgen :) 

Hva har du gjort idag ? :) 
Da sitter jeg her og chiller med isbiter, har fått helt dilla på det de siste dagene, sikker spist hundre isbiter siden tirsdag els, haha. Idag har jeg malet i fjøset i flere timer, og vært med mamma og handlet. Senere kommer Ellen på besøk, så skal vi på jentekveld hos Lise Renate etterpå. Gleder meg til og være med jentene igjenn! ♥Hva skal du ikveld ? :) 

Fordi jeg fikk panikk når jeg ikke kom meg av så superhelten Birgit måtte hjelpe. 

Var kjemekoslig! :) 

 Var en kolsig dag på skolen, selv om det var mange som ikke var dær. Ble bare noen få vimsebilder så har ikke så mange og dele med dere utenom disse..Men ja, resten av dagen har gått til og flytte ut av hybelen og tilbake på rommet mitt på Helle.. Savner allerede og ha en egen plass, men godt og være hjemme også da, hoho. 
Har du hatt en fin dag ? :) Fikk ikke blogget igår fordi kameraet lå hjemme, hoho, flinke meg! Nå har jeg besøk av Birgit, her er noen bilder.  

Hva gjør du ikveld ? :) 
Noen få bilder fra saronsdal igår :) 


Her er noen få bilder som jeg tok med mitt kamera fra helgen. Resten komme på fredag da jeg får bildene av Ida els :) 
Akuratt nå er jeg med Birgit, vi sitter og redigerer bilder etter photoshooten vi har hatt idag, hoho. Så det kommer sikkert et innlegg sener også vist jeg bilr ferdig med redigeringen og sånn.

Hva gjør du idag ? :)  
var på fisketur med Øyvind Mikal isted, var kjempekoslig. Øyvind Mikal fikk 4 små fisk og var storfornøyd! 

Bildene er uredigerte siden bestefar ikke har noen redigeringsprogramm på sin pc, så jeg legger de heller ut redigert imorgen, så får dere klare dere med uredigerte bilder til da :) 

 

beste gullene! hohoholoveyou♥1 stykk meget solbrent Kristiane. 

Bildene av meg er tatt av Lise Renate, btw:)

Evigheter siden jeg har blogget nå.. Men det er fordi at blogg prosjektet på skolen nå er over. Kommer sikkert til og fortsette litt til, men får se :) Skal bli bedre til og oppdatere, hoho. Men nå er det natta.

God natt søtinger :)  


Fordi jeg er fantastisk god til og skjære opp vannmelon! 


Kiwiene var ikke gode :( 


Så bestemte vi oss for og kjøre ned til kvinesdal og kjøpe muffins, i det nydlige været.


Var kjempekoslig! :) Fikk ikke lagt ut alle bildene igår siden jeg sovnet sånn 10 minutt etter at Birgit gikk i hall 10 tiden, hoho. Heheheheh, ja, jeg vet overskriften er bra, og ikke ironisk, hehehe. Neida men ja.


På fredag klarte jeg teorien for moped, så nå har jeg lappen, wooohoooo (skryteskryteskryte) neida, hehehhehehe.Grillet med jentene ♥


 Spiste påskeegg med jentene ♥


 Sett på skogsbrann.

 

Det var vell egentelig fredagen, og på lørdag var jeg med Ellen Kristin og Tone Karin, jentekvell, var kjempekoslig. Flinke meg klarte og glemme kamera, så har ingen bilder fra det.. På søndag gjorde jeg vell egentelig ingenting interesangt. Og igår var jeg syk..  Interesang helg, eller hva ? 

Notat til meg selv: må slutte og være så random og useriøs. heheheh 

Hva har du gjort i det siste  ? :)  

 
Natalie, Liv Sølvi  og Ingrid 
Onkel lærer de hvordan de skal gjøre alt


Onkel og tante


"Ta bilde av merket mitt på veien, Kristiane!"

"Ta bilde av meg på steinen da, Kristiane!"
Søta♥
Natalie's kjøretøy! Natalie og Emilie ♥

_canon eos 500d

 

Kristiane. 16. 1MK. Venner. Familie. Foto. Mote. Sommer. Musikk .

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010


K a t e g o r i e r


365 days
Blogg
foto
hverdag
Innkjøp
mat
outfits
redigering
skole
tutorials

L i n k e rD e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits