Fordi jeg er fantastisk god til og skjære opp vannmelon! 


Kiwiene var ikke gode :( 


Så bestemte vi oss for og kjøre ned til kvinesdal og kjøpe muffins, i det nydlige været.


Var kjempekoslig! :) Fikk ikke lagt ut alle bildene igår siden jeg sovnet sånn 10 minutt etter at Birgit gikk i hall 10 tiden, hoho. Har vært leirleder på 5-7 klasse leir i helgen, er helt utslitt! Sprunget etter unger hele natta, haha, jaja var jo gøy også da, men herregud hvor trøtt jeg er. Uansett, nå legger hvertfall jeg meg, Goood natt! :-) 

'

Random bilde, tatt av Asbjørg


Ellen Kristin

Lise Renate

Anja Annett sine birller ♥ heheheheeNatursti

Silje Merete

Pene jentene ♥Natursti, fin skrift btw !!!

Nydlige Anne Annett 

Så langt har dagen vært fin, litt kjedlig da men, sånn er det da alltid, hoho B-) Sener ikvell blir det feiring på Kvinlog der vi skall se på morsome sketsjer ogsånn, alltid like gøy! Er liksom det som er 17.Mai her, kind off :) 

Hva gjør du idag ? :)  
_canon eos 500dSandra

The ocean

Ida og SandraBadeland

hoho, bilde er tatt av IdaBilde er tatt av Ida


Oss ♥

Bildene er tatt med Canon eos 500d. 
Da er jeg hjemme etter overnatting hos Sandra med Ida, var kjempekoslig! Vi var på stranda og tok noen bilder også, men de har Sandra, så får de på skolen imorgen og legger de ut da. Kjøpte en bukse og en topp, som jeg sikkert kan legge ut bilde av senere. Men nå må jeg jobbe med skoleoppgaver, loveit. 
 


_Canon eos 500d 
 ♥ 
Ryddet i alle klærne mine! 
Skremte hu med og rope HOGGORM! så hu ble dritredd og begynte hallveis og springe ned igjenn, men da jeg fikk latterkrampe og sa at det bare var tull, ble hun sur, og sto sånn i evigheter, til hun tilslutt også begynte og le, hahah.


Har egntelig ikke gjort mer idag enn og rydde i alle klærne mine, rommet mitt, og vært på en liten tur med Liv Sølvi.

Hva har du gjort idag ? :)

Foresten, igår klarte jeg jo selfølgelig og glemme minnekortet, herregud jeg er flink! Og så stoppet mopeden min, det var også dødsgøy! Men kom heldigvis akuratt framm, haha, flaks! Så den måtte bli hentes på tilhenger <333 var vist ikke så veldig stort problem og fikse den, men nå er både pappa og bror lei av at jeg klager på den, hahah. så den ligger nå på finn.no til salgs :( jaja, får finne meg en ann en da vist jeg får solgt denne, hohoho. Interesangt i know :)You will be missed!

 

 

 
Da kjører jeg ned til Silje, også går vi på tivoli i Kvinesdal B-) tar kanskje med kamera så kanskje det blir noen bilder, men tviler egnteli, men ja :) 

btw, jeg har ikke funnet minnekortet siden sist helg eller noe, så derfor har det ikke blitt mye blogging, fant det nettopp i datan til broren min da, hoho.

Ha en fin dag :) 
Heheheheh, ja, jeg vet overskriften er bra, og ikke ironisk, hehehe. Neida men ja.


På fredag klarte jeg teorien for moped, så nå har jeg lappen, wooohoooo (skryteskryteskryte) neida, hehehhehehe.Grillet med jentene ♥


 Spiste påskeegg med jentene ♥


 Sett på skogsbrann.

 

Det var vell egentelig fredagen, og på lørdag var jeg med Ellen Kristin og Tone Karin, jentekvell, var kjempekoslig. Flinke meg klarte og glemme kamera, så har ingen bilder fra det.. På søndag gjorde jeg vell egentelig ingenting interesangt. Og igår var jeg syk..  Interesang helg, eller hva ? 

Notat til meg selv: må slutte og være så random og useriøs. heheheh 

Hva har du gjort i det siste  ? :)  

 
_Canon eos 500d

Kristiane. 16. 1MK. Venner. Familie. Foto. Mote. Sommer. Musikk .

Legg meg til som venn


A r k i v


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011
Mars 2011
Februar 2011
Januar 2011
Desember 2010
November 2010


K a t e g o r i e r


365 days
Blogg
foto
hverdag
Innkjøp
mat
outfits
redigering
skole
tutorials

L i n k e rD e s i g n


Designet er laget av Katrine.

hits